Blogger Backgrounds

Ahad, 23 September 2012

Ahad yang bermalasan

Hari Ahad? emm biasa aku memang bz ke sana ke mari, tetapi minggu ni spend masa dengan family dikampung....tapi xjugak relax nyer, banyak aktiviti gardening yang berlaku, penat...fikir2 bagus jugak berpeluh-peluh ni, baru bleh bakar kalorilism aku yang banyak ni kot...

Dari pagi dah ada jadual wat tu wat ni smpai buat perabot harmster pun ada....
Bukan main hebat harmster mak aku siap ade perabot lagi rumah dia...tapi aku yang di peralat membuatnya....lantaklah ko harmster pandai2 ler ko susun sendiri, aku cmpak je ko wat lah decorism nak ala english ke, thailand ke......

Esok cuti, nak antar my father to operation buang selaput mata, operation by laser...jap je dl 30 min katanya....so esok operasi logistik penghantaran ke private klinik (cm berlagak plak, sbb nak cepat use private lah)

Huargghhh ngantuk plak...oit oit mana aku tidur petang!!!!

1 Komen:

runnerseven7 berkata...

busan dan busan kan