Blogger Backgrounds

Khamis, 27 Oktober 2011

Berehat Di Rumah sempena perayaan cahayaWalaupun aku tak sambut dan walaupun juga aku tak amik kisah, yang aku tahu ianya public holiday. Tiada plan apa2 aku untuk hari cuti ini, sekadar ingin berehat santai dirumah dengan penuh ketenangan.

Macam biasa seawall pagi aku dh tersedar, walaupun bukan hari bekerja, tapi secara automatiknya aku memang sedar seperti biasa pada jam biasa. Tiba-tiba fikiran terus melayang sebaik membuka siaran radio dengan lagu yang aku ada kenangan denganya!!!! Senyum sendirian, hai kisah dongeng lalu nak buat macamana kan. Terus membuat sarapan pagi dengan senyuman.

Tiba-tiba dapat panggilan telefon dari fiezina, oh ya aku ada deal barang kete dengan dia 2, 3 hari lepas, dia nak antar sudah malangnya aku belum memasukkan duit ke dalam akaun dia. Tergesa-gesa ke bank bagi memasukkan duit. Tak sedap lah barang dah sampai tapi duit belum bayar kan…terlanjur ke bank terus bayar duit rumah, reload T n G serta top up tel untuk kadar sebulan.

Balik layan session terbaru CSI Miami 10..sampai muntah hehehehe. Serius duk umah hari ini sedikit pun aku tak rasa burin. Suatu perkembangan yang bagus dengan umur yang semakin tua ni hehehehe.

Jumaat ada misi, yup misi menjemput kereta baru pulang ke rumah, sekali lagi ajak member untuk pergi mengambil kereta tersebut..Wrahhhhh aku tak reti pandu kete auto lah……………………………