Blogger Backgrounds

Khamis, 27 September 2012

Menghadiri Bengkel....tajamkan skill...tetapi.....


Memang aku memohon pun untuk bengkel ni, lama sangat terperap duk dalam office pun boleh beku otak aku ni sebab buat mende yang sama je setiap hari. Lagipun motivasi kerja aku memang dah down last week.

Bengkel Penulisan Laporan dan proposal berkualiti, untuk rekod aku dah pernah menghadiri bengkel macam ni 6 tahun lalu di Organisasi lama. Sekarang berkesempatan semula, macam nak refresh lah gitu.

Emm ternyata indah khabar dari rupa bentuk mukabumi hehehhee….Terlalu focus pada penulisan dan ayat sehingga tajuk sebenar pun di ulas dalam 10% sahaja. Aku kecewa, ternyata kursus 6 tahun lepas masih lagi terbaik bagiku. Entahlah pergi macam tak dapat sangat ilmu….tapi makan free aku ngap je hehehehe...

Aku sarankan jika anda semua ingin mengikuti kursus sedemikian lebih baik di anjurkan oleh Dewan Bahasa & Pustaka atau penceramah dari DBP sendiri. Cubalah, aku boleh buktikan sebab aku dah lalui masa lepas dan ilmu kekal sehingga kini.

Sedikit shot kebosanan semasa kursus….

 kecian board tu, xsemangat aku tengok
 present...present....
 paperwork aku.....class gitu
 nota kurus...ehhh kursus
 penceramah..   ^%blrrr! ok lah kot dr 1 aspek lain
 lobi hotel tempat surkus


Walaubagaimanapun aku hargai ilmu yang diperolehi walaupun tidak menepati objektif aku awalnya. alahai....tetiba nak berangan pasal ni .....grrrrr

adoyaiii nyer pun....sakura....